Pixel Video Productions

Υπηρεσίες παραγωγής βίντεο

Ανακάλυψε τι διαθέσιμες υπηρεσίες παραγωγής βίντεο

Τι μπορούμε να σου προσφέρουμε

Το βίντεο έιναι το απόλυτο εργαλείο του digital marketing!

presentation_hires_converted

Εταιρικά βίντεο

Κάλυψη οποιασδήποτε εταιρικής ζωντανής εκδήλωσης. Δημιούργησε το βίντεο που θα διαφημίσει την επωνυμία σου και κάνε live streaming το συνέδριο σου στα social!

profit-presentation_hires_converted

Διαφημιστικά

Δημιουργούμε δυναμικά βίντεο για να εκπροσωπήσεις την επιχείρησή σου στο διαδίκτυο και διαφημιστικές καμπάνιες βίντεο που θα οδηγήσουν σε πωλήσεις!

25_film editing_converted

Μοντάζ & επεξεργασία

Φροντίζουμε για την επεξεργασία του βίντεο που έχεις ήδη κάνει εγγραφή, το soundtrack και τα ηχητικά εφέ που μπορεί να χρειαστούν, τον χρωματισμό και παίρνεις το τελικό βίντεο για δημοσίευση!

innovation_hires_converted

Περιεχόμενο Social Media

Παραγωγή πλήρους περιεχομένου για μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογράφιση προϊόντων, lifestyle φωτογραφία, σύντομα βίντεο, κάθετα βίντεο και ό,τι χρειάζεται μια σύγχρονη επιχείρηση!

20_movie film_converted

Παραγωγή

Από το σενάριο, την οργάνωση, τον ηχολήπτη και την ενδυματολόγο μέχρι τους ηθοποιούς και τα μοντέλα που θα χρειαστεί μια σύγχρονη παραγωγή, μπορούμε να το χειριστούμε!

21_clapper board_converted

Ντοκιμαντέρ & Συνεντεύξεις

Αγαπάμε την περιπέτεια και μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε ντοκιμαντέρ που θέλεις να κάνεις, ταξιδιωτικές εκπομπές ή συνεντεύξεις με ιστορική ή πολιτιστική σημασία!

Αν μια εικόνα αξίζει 1.000 λέξεις, φαντάσου τι αξίζει ένα βίντεο!

Αναβάθμισε τα προφίλ της επιχείρησης σου στα social media με περιεχόμενο που δίνει αξία στον πελάτη σου και όχι απλώς μια εικόνα!

Γιατί να επιλέξεις εμάς?

Δίνουμε στην επιχείρηση σου την εικόνα που της αξίζει!

Επαγγελματικός εξοπλιμσός

Αναβαθμίζουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας για να μπορούμε να προσφέρουμε κινηματογραφική εικόνα και αξία στους πελάτες μας

Γρήγορη Παράδοση

Στον κόσμο των social media δεν μπορείς να περιμένεις. Έχουμε την ταχύτερη παράδοση στην αγορά και δεν είναι μάρκετινγκ, είναι η αλήθεια!

Ευρείες Συνεργασίες

Είμαστε περήφανοι για τους συνεργάτες μας! Διατηρούμε συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες καθώς και με μεμονωμένους επαγγελματίες για να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σου ανάγκη!

Κορυφαίες Κριτικές

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η εταιρεία μας καταφέρνει να αποσπά τόσο υψηλές βαθμολογίες από τις κριτικές των πελατών μας! Για αυτό αξίζει να προσπαθούμε κάθε μέρα ακόμα περισσότερο!

24/7 Υποστήριξη

Η νοοτροπία μας είναι καθαρά πελατοκεντρική. Έτσι είμαστε πάντα διαθέσιμοι να βοηθήσουμε ακόμα και μετά την παράδοση του τελικού βίντεο αλλά και κατά την παραγωγή, ανά πάσα στιγμή!

Ανταγωνιστικές τιμές

Το κόστος παραμένει βασικό στοιχείο σε κάθε επιχείρηση. Χαιρόμαστε που μπορούμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες παραγωγής βίντεο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις

Εδώ θα λύσεις μερικές από τις βασικές σου απορίες. Εάν δεν σε καλύπτουμε, μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Είναι ίσως η πιο κοινή ερώτηση, αλλά δεν πρέπει να είναι η πρώτη σου! Θα πρέπει πρώτα να αναρωτηθείς τι έχεις να κερδίσεις από ένα διαφημιστικό βίντεο και μετά να υπολογίσεις το κόστος! Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που οδηγούν στην έκδοση μιας επίσημης προσφοράς, αλλά για να έχεις μια ιδέα, μια λήψη στην έδρα σου με κάποιο βασικό εξοπλισμό, κάμερα, φως, μικρόφωνο και πλήρη απασχόληση, δηλαδή περίπου 6-8 ώρες, θα σου κοστίσει περίπου 299 €

Εάν κανονίσουμε και οργανώσουμε τα γυρίσματα για το επόμενο διαφημιστικό σου πρότζεκτ, τότε η μόνη σου υποχρέωση είναι να είναι όλα καθαρά, τοποθετημένα στη θέση τους, να μην υπάρχουν άσχετα αντικείμενα στο χώρο λήψης και γενικά να έχεις φροντίσει την εικόνα από τα μέρη που θα πραγματοποιηθούν οι λήψεις! Δεν έχεις άλλη υποχρέωση κι εμείς θα αναλάβουμε τη διεκπεραίωση των γυρισμάτων όπως συμφωνήθηκε κατά την έκδοση της προσφοράς μας!

Μην ανησυχείς, για αυτό βρήκες την pixel. Έχουμε συνεργάτες που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη για να ολοκληρώσουμε και να μεταμορφώσουμε την ιδέα σου σε βίντεο! Έχουμε σεναριογράφο, κινηματογραφιστή, μακιγιέρ, ηθοποιούς και μοντέλα να χρησιμοποιήσουμε και μπορούμε να βρούμε οποιονδήποτε άλλον επαγγελματία χρειαστούμε για κάθε πρότζεκτ!

Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους παραγωγή εντός και εκτός Ελλάδος, την πλήρη μεταφορά του απαιτούμενου εξοπλισμού, προσωπικού ακόμα και να νοικιάσουμε εξοπλισμό ή να βρούμε επαγγελματίες από άλλες περιοχές για να καλύψουμε την παραγωγή και την εκτέλεση του έργου σου!