Pixel Video Productions

pixel productions chalkida

Υπηρεσίες παραγωγής βίντεο από την PIXEL

Παράγουμε το ψηφιακό σου περιεχόμενο, δημιουργούμε τα διαφημιστικά σου βίντεο και κινηματογραφούμε την επόμενη σου διαφήμιση!​

Filming

Μπορούμε να γυρίσουμε το επόμενο ντοκιμαντέρ σου ή την ταινία μικρού μήκους που σχεδιάζεις ή το επόμενο επεισόδιο ταξιδιωτικών βίντεο στο κανάλι σου στο youtube και πολλά ακόμα...

Video Shooting

Παράγουμε το ψηφιακό περιεχόμενο που χρειάζεται η επιχείρηση σου, δυναμικά κάθετα βίντεο για το instagram, διαφημιστικές καμπάνιες και κάθε βίντεο που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

Freelance videography

Μπορείς να συνεργαστείς μαζί μας για το επόμενο διαφημιστικό σου πρότζεκτ, την ζωντανή μουσική εκδήλωση σου ή ακόμα και για την παραγωγή της τηλεοπτικής σου διαφήμισης!

Ποιοί είμαστε?

Μια δημιουργική εταιρεία παραγωγής βίντεο σε προσιτές τιμές!

Είμαστε μια σύγχρονη εταιρεία παραγωγής διαφημιστικών βίντεο και περιεχομένου για τα social media. Με επαγγελματικό εξοπλισμό και συνεχώς ενημερωμένες γνώσεις ψηφιακού μάρκετινγκ μπορούμε να δημιουργήσουμε διαφημιστικά βίντεο που μετατρέπουν τους θεατές σε πελάτες!

Αναπαραγωγή Βίντεο
Τι μπορούμε να σου προσφέρουμε?

Το βίντεο είναι το απόλυτο εργαλείο του digital marketing!

9

Video Ads

Διαφημίσεις βίντεο για καμπάνιες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κάθετα βίντεο για ιστορίες στις βέλτιστες διαστάσεις και διάρκεια!

7

Music events

Πλήρης κάλυψη για τη ζωντανή ηχογράφηση της μουσικής εκδήλωσης ή της παράστασης σου, ηχογραφήσεις στούντιο και podcast!

4

Video Vlog

Πλήρης παραγωγή για βίντεο vlog, γυρίσματα στο στούντιο, στο χώρο σου ή ακόμα και έξω στη φύση ή σε ταξίδια τριγύρω, μαζί στην περιπέτεια σου!

3

Content

Ο προσωπικός σου βιντεογράφος μπορεί να τραβήξει ποικίλο περιεχόμενο για να αναδιαμορφώσει την επωνυμία σου και να ανανεώσει τα προφίλ σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

2

Short Films

Σεναριογράφος, σκηνοθέτης, μοντέρ, διευθυντής φωτογραφίας και ότι άλλο χρειάζεται μια πλήρης παραγωγή για την ταινία μικρού μήκους που σχεδιάζεις ή την ιδέα που θέλεις να υλοποιήσεις!

5

Documentary Video

Οργανώνουμε την πλήρη παραγωγή, βρίσκουμε όλους τους απαραίτητους συνεργάτες, κανονίζουμε τις λεπτομέρειες και τελικά κινηματογραφούμε μαζί, το επόμενο μεγάλο σου όνειρο!

Μικρά καφέ, ξενοδοχεία, ακόμα και διάσημα brand!

Μας έχουν ήδη εμπιστευτεί πολλές επιχειρήσεις για την παραγωγή του περιεχομένου τους. Διαφήμισαν το προϊόν ή τις υπηρεσίες τους και είμαστε περήφανοι για τα αποτελέσματα!

0 +
Happy Client
1 0 +
Videos Done
0 ⭐️
Score on Google
0 +
Years Experience
Γιατί να μας διαλέξεις?

Δίνουμε κινηματογραφική όψη στην επιχείρηση σου!

Γνώσεις Digital Marketing

Για να ξεχωρίζει ένα βίντεο από τον ανταγωνισμό, δεν πρέπει να έχει απλά όμορφα χρώματα! Θα πρέπει να σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες και τα ψηφιακά εργαλεία που είναι διαθέσιμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο.

Κινηματογραφικός εξοπλισμός

Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα επαγγελματικού εξοπλισμού, κινηματογραφικούς φακούς, φωτιστικά σώματα υψηλής πιστότητας χρωμάτων, μικρόφωνα κ.α. αλλά και την εμπειρία που θα οδηγήσει την κινηματογραφική προσέγγιση και στο αποτέλεσμα που θα σε διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό!

Ανταγωνιστικές Τιμές

Συμβαδίζοντας πάντα με τις εξελίξεις αλλά και τις προκλήσεις της εποχής, προσπαθούμε να διατηρούμε μία πελατοκεντρική κουλτούρα και μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι η προσφορά μας για το επόμενο διαφημιστικό σου πρότζεκτ θα έχει την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής!

24/7 Υποστήριξη

Η παραγωγή ενός βίντεο δεν τελειώνει με την έκδοση του τελικού υλικού. Μπορεί να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, π.χ. ένα ζήτημα πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής. Σε στηρίζουμε σε κάθε βήμα! Για εμάς δεν είσαι απλώς πελάτης, είσαι πλέον συνεργάτης!

Πως να ξεκινήσεις?

Δίνουμε στις ιδέες σου ζωή, μέσω του βίντεο!

Πάνω από 4,74 δισεκατομμύρια είναι ενεργοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Περισσότεροι χρήστες σημαίνει ότι μπορούμε να στοχεύσουμε μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς! Το βίντεο είναι το καλύτερο εργαλείο για να το πετύχεις αυτό! Μάθε πώς μπορείς να συνεργαστείς μαζί μας και να δημιουργήσεις το περιεχόμενο της επιχείρησης σου!

3

Ραντεβού και συζήτηση!

Μπορούμε να σε συμβουλεύσουμε και να σε καθοδηγήσουμε σχετικά με την παραγωγή διαφημιστικού υλικού, τη στρατηγική πίσω από τη χρήση του και τους τρόπους που θα σε οδηγήσουν σε περισσότερες πωλήσεις!

9

Διάλεξε το δικό σου πακέτο υπηρεσιών

Μετά τις πληροφορίες που θα συλλέξουμε για την επιχείρησή σου, θα λάβεις μια εξατομικευμένη οικονομική προσφορά με όλα τα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσουμε κατά την παραγωγή, ώστε να την μελετήσεις, να την αποδεχτείς και να συνεχίσουμε στην διαδικασία παραγωγής του υλικού σου!

5

Το βίντεο σου είναι έτοιμο!

Θα λάβεις το τελικό βίντεο μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής. Θα μπορείς να το αναθεωρήσεις και να καταλήξεις στις τελικές διορθώσεις, αν χρειάζεσαι κάποιες! Στη συνέχεια θα λάβεις το τελικό αρχείο με όλα τα πνευματικά δικαιώματα χρήσης ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όποια πλατφόρμα θέλεις!

Κλείσε διαδικτυακά το ραντεβού σου τώρα!

Προγραμμάτισε ένα ραντεβού άμεσα!

Επέλεξε εσύ την ημέρα που σε βολεύει ώστε να πραγματοποιήσουμε το πρώτο ραντεβού με την επιχείρηση σου και να συζητήσουμε από κοντά την δυνατότητα συνεργασίας μας!

Κρητικές πελατών

Είπαν για εμάς: