Pixel Video Productions

pixel productions chalkida

Υπηρεσίες παραγωγής βίντεο από την PIXEL

Ψηφιακό περιεχόμενο Social Media - Διαφημιστικά βίντεο - Κινηματογραφικές παραγωγές - Εταιρικά βίντεο

Ποιοί είμαστε?

Μια δημιουργική ομάδα παραγωγής βίντεο!

Καλωσήρθες στην Pixel Productions, τον κορυφαίο προορισμό για εξαιρετικές παραγωγές βίντεο.

Με το πάθος μας για την αφήγηση ιστοριών και την τελευταία τεχνολογία σε κάμερες & εξοπλισμό, ειδικευόμαστε στην παραγωγή συναρπαστικών βίντεο που αφήνουν μια ανεξίτηλη εντύπωση στα μάτια των πελατών σου!

Αναπαραγωγή Βίντεο
Τι μπορούμε να σου προσφέρουμε?

Το βίντεο είναι το απόλυτο εργαλείο του digital marketing!

9

Τηλεοπτικά Spot

7

Μουσικές εκδηλώσεις

4

Εταιρικά βίντεο

3

Περιεχόμενο Social Media

2

Παραγωγή ταινίας

5

Ντοκιμαντέρ

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ

BRAVE NEW GREECE - ANT1 TV

Είμαστε υπερήφανοι που συμμετείχαμε στην παραγωγή της νέας σειράς του ANT1

Εκτέλεση παραγωγής: 576digital

Παραγωγοί: ΑΘΗνεα & ΕλC

Μικρά καφέ, ξενοδοχεία, ακόμα και διάσημα brand μας έχουν εμπιστευθεί!

Η έμπειρη ομάδα μας από επαγγελματίες είναι αφοσιωμένη στο να δώσει ζωή στο όραμά σου, είτε πρόκειται για εταιρικό βίντεο, προωθητική εκστρατεία ή κάλυψη εκδηλώσεων. Στην Pixel Productions, υπερηφανευόμαστε για την προσοχή μας στη λεπτομέρεια και τη δέσμευσή μας για την ποιότητα, εξασφαλίζοντας ότι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε ξεπερνά τις προσδοκίες!

Happy Client
0 +
Videos Done
1 0 +
Score on Google
0 ⭐️
Years Experience
0 +
Γιατί να μας διαλέξεις?

Ξεκλειδώνουμε τη δυναμική σου, ενισχύουμε το όραμα σου!

Ειδικοί Στην Ψηφιακή Ανάπτυξη

Με την ασύγκριτη γνώση μας στον ψηφιακό μάρκετινγκ που ολοκληρώνεται αρμονικά στις παραγωγές μας, αναβαθμίζουμε τον αντίκτυπο της επωνυμίας σου. Δημιουργούμε στρατηγικά βίντεο που όχι μόνο κατακτούν και εμπνέουν, αλλά βελτιστοποιούν επίσης την παρουσία σου στο διαδίκτυο. Ζήσε τη συνεργία της παραγωγής βίντεο και της ειδίκευσης στον ψηφιακό μάρκετινγκ για ασύγκριτα αποτελέσματα.

Κινηματογραφικός εξοπλισμός

Μεταφέρουμε μια πινελιά κινηματογραφικής αριστείας σε κάθε παραγωγή βίντεο που αναλαμβάνουμε. Ο εξελιγμένο εξοπλισμός μας εξασφαλίζει εντυπωσιακή οπτική παρουσία, άψογη ακουστική και άψογη εκτέλεση. Από κάμερες υψηλής ανάλυσης έως προηγμένο φωτισμό και εξοπλισμό ήχου, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη για να παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα και την απόλυτη εμπειρία θέασης!

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Πιστεύουμε ότι η εξαιρετική ποιότητα δεν πρέπει να συνοδεύεται από υψηλές τιμές. Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε αξία και προσιτές τιμές μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Με εμάς, μπορείς να αναμένεις τα υψηλότερα πρότυπα επιδεξιότητας και καινοτομίας χωρίς να θέτεις σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου.

Εξαιρετική Υποστήριξη

Εκτός από τις εξαιρετικές υπηρεσίες παραγωγής βίντεο, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε 24/7 υποστήριξη και πλήρη βοήθεια μετά την πώληση. Κατανοούμε ότι ενδέχεται να προκύψουν ερωτήσεις ή να απαιτηθούν προσαρμογές ακόμη και μετά την ολοκλήρωση ενός έργου.

Πως να ξεκινήσεις?

Δίνουμε στις ιδέες σου ζωή, μέσω του βίντεο!

Με πάνω από 4,74 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αξιοποίηση αυτού του τεράστιου κοινού σημαίνει την απελευθέρωση μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς για την επιχείρησή σου. Και όταν πρόκειται για την αποτελεσματική επίτευξη και εμπλοκή των χρηστών, το βίντεο είναι το απόλυτο εργαλείο marketing!

Κλείσε διαδικτυακά το ραντεβού σου τώρα!

Προγραμμάτισε ένα ραντεβού άμεσα!

Επέλεξε το ραντεβού σου και να έλα να συζητήσουμε από κοντά τους τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε την δική σου επιχείρηση!

Κρητικές πελατών

Είπαν για εμάς: