Pixel Video Productions

pixel productions chalkida

Σχετικά με την Pixel

Το βίντεο είναι το μέλλον της επικοινωνίας!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΑΘΟΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Στην Pixel Productions, είμαστε μια παθιασμένη ομάδα ειδικών στην παραγωγή βίντεο που αφοσιώνεται στη βοήθεια των επιχειρήσεων στην περιοχή της Χαλκίδας και πέρα από αυτήν να διηγηθούν τις μοναδικές τους ιστορίες μέσα από συναρπαστικά οπτικά μέσα. Με μια βαθιά κατανόηση της δύναμης του βίντεο στο σημερινό ψηφιακό τοπίο, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ελκυστικό περιεχόμενο που θα αφήσει μια ανεξίτηλη εντύπωση στο κοινό.

Αναπαραγωγή Βίντεο
Η αξία για εμάς

Θέλουμε να δημιουργούμε συναισθήματα, όχι απλά βίντεο!

Με την δημιουργική μας φαντασία, την τεχνική μας επιδεξιότητα και τη στρατηγική μας προσέγγιση, πηγαίνουμε πέρα από τα συνηθισμένα για να δώσουμε ζωή στο όραμά σου. Είτε είσαι επιχειρηματίας που θέλει να ξεκινήσει μια νέα μάρκα, είτε ιδιοκτήτης επιχείρησης που επιδιώκει να ενισχύσει την παρουσία του στο διαδίκτυο, είτε μικρή βιομηχανία που στοχεύει να παρουσιάσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στην παραγωγή βίντεο για να ανταποκριθούμε στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους σου!

Όραμα
"Κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει τον προσωπικό της κινηματογραφιστή"
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
"Περισσότερα βίντεο, μικρότερο κόστος"
Motto
"Μπορείς να δημιουργήσεις αλλά δεν πρέπει να επαναλαμβάνεσαι"

Μας έχουν εμπιστευθεί διάσημες μάρκες και οργανισμοί όλων των μεγεθών!

Αυτό που μας καθιστά μοναδικούς είναι η δέσμευσή μας για τη συνεργασία και την επιτυχία. Πιστεύουμε στη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες μας, συνεργαζόμενοι στενά μαζί σου κάθε βήμα του δρόμου για να εξασφαλίσουμε την ικανοποίησή σου. Η ομάδα μας αφιερώνει χρόνο για να κατανοήσει την ταυτότητα της επωνυμίας σου, το ιδανικό κοινό και τους μάρκετινγκ στόχους σου, επιτρέποντάς μας να δημιουργήσουμε βίντεο που αντανακλούν πλήρως το όραμά σου και αποκτούν αντίκτυπο στους θεατές σου.

Με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, προσεκτικά επιλέγουμε τα οπτικά στοιχεία, αιχμαλωτίζουμε συναισθήματα και ενσωματώνουμε στοιχεία αφήγησης που εμπλέκουν και εμπνέουν. Εκμεταλλευόμαστε τα πιο πρόσφατα εργαλεία και τεχνικές του κλάδου, σε συνδυασμό με τη δημιουργική μας έμπνευση, για να παράγουμε βίντεο υψηλής ποιότητας που έχουν αντίκτυπο.

Γνώρισε την ομάδα μας

Η ομαδικότητα κάνει την διαφορά και όχι ο ανταγωνισμός!

Στην Pixel Productions, είμαστε υπερήφανοι για την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και αποτελεσμάτων. Μετράμε την επιτυχία μας από την επιτυχία των πελατών μας. Οι στόχοι σου γίνονται οι δικοί μας στόχοι και εργαζόμαστε ακούραστα για να σε βοηθήσουμε να τους επιτύχεις. Πιστεύουμε ότι το βίντεο έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τις μάρκες και να προωθήσει την ανάπτυξη, και χαιρόμαστε που είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού!

dimitris balomenos portrait picture

Dimitris Balomenos

Founder

Filmmaker - Videographer

dimitris zografakis 576digital associate of pixel productions

Dimitris Zografakis

Associate

Filmmaker - Cinematographer at 576digital

George Mpalothiaris

external associate

Photographer - Videographer

Spyros Roumeliotis

External Associate

Sound Engineer

Lina Petrianou

External Associate

Vocal Artist

katerina spyridaki model associate of pixel productions

Katerina Spyridaki

External Associate

Model - Actress

Έλα στην Pixel Productions και ανακάλυψε τη διαφορά που μπορούν να φέρουν οι υπηρεσίες μας στην παραγωγή βίντεο για την επιχείρησή σου.

Άφησε μας να δώσουμε ζωή στην ιστορία σου μέσα από συναρπαστικά οπτικά στοιχεία, αφήνοντας μια ανεξίτηλη εντύπωση στο κοινό σου. Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα και από κοινού θα δημιουργήσουμε βίντεο περιεχόμενο που θα πηγαίνει τη μάρκα σου σε νέα ύψη!

pixel productions chalkida