Pixel Video Productions

σχετικά με την Pixel Productions

σχετικά με την Pixel

Είμαστε μια εταιρεία παραγωγής βίντεο

Γιατι να διαλεξεις εμας

Είμαστε μια ομάδα αποτελούμενη από νέους ανθρώπους, γεμάτοι ενθουσιασμό και αγάπη για αυτό που κάνουμε.

Το πάθος μας για την τέχνη της βιντεοσκόπησης μας οδηγεί στην επιτυχία και στα δυναμικά αποτελέσματα!

Μέσα από φρέσκιες ιδέες βρίσκουμε καινοτόμες λύσεις για την ψηφιακή διαφήμιση της επιχείρησης σου στον ταχέως αναπτυσσόμενο κόσμο των social media.

Η φιλοσοφια μας

Ακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις της εποχής στην παγκόσμια αγορά, προσπαθούμε να εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας έτσι ώστε να κατανοήσουν τον κρίσιμο ρόλο του digital marketing στην επιχείρησή τους.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία οι πελάτες μας θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το υλικό που θα δημιουργήσουμε για αυτούς και να καρπωθούν την αξία του!

Έτσι καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε μια σταθερή σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και μπορούμε να οδηγηθούμε μαζί στο μέλλον της ψηφιακής εποχής!

Πως δουλευουμε

Μέσα από τις δυνατότητες που μας παρέχουν οι ψηφιακές μας δεξιότητες και ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός, η pixel productions μπορεί να παρέχει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών βίντεο αλλά και φωτογραφίας.

Αφού επικοινωνήσεις μαζί μας και έρθουμε σε επαφή, θα προσπαθήσουμε να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή και τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείσαι. Έπειτα από την αξιολόγηση αυτών θα προβούμε στην έκδοση του διαφημιστικού πλάνου που θα καλύπτει τις ανάγκες αλλά και το budget της επιχείρησης σου. Στη συνέχεια θα εκδώσουμε την οικονομική προσφορά και κατόπιν έγκρισης της θα συνεχίσουμε στην εκτέλεση των εργασιών σχετικά με την παραγωγή του διαφημιστικού σου βίντεο.

they said about pixel:

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ PIXEL

Film making is an attitude
dimitris balomenos profile picture
Filmmaker/owner

Dimitris Balomenos

Είμαι ο Δημήτρης, ιδρυτής της pixel και έχω μεγάλη αίσθηση του χιούμορ! Για αυτό αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι πελάτης μου πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη 😁

giorgos balothiaris profile picture
Photographer/videographer

George Balothiaris (associate)

Η φωτογραφία & το βίντεο είναι φτιαγμένα από τα ίδια υλικά, αγάπη και πάθος για την "θέα"!

spyros roumeliotis profile picture
Sound Engineer

Spyros Roumeliotis (associate)

Ένα βίντεο χωρίς τον κατάλληλο ήχο είναι σαν μια θάλασσα χωρίς την αμμουδιά. Δεν μπορείς να την ακούσεις!

michalis anastasakis profile picture
Photographer

Michalis Anastasakis (associate)

Μπορείς να δεις τα πράγματα με την δική σου οπτική αλλά μπορείς ακόμα καλύτερα να κοιτάξεις μέσα από τον φακό μου!

ΝΕΟ PROJECT?

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΩΡΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

εχεις απορίες?

Αν έχεις ακόμα απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας όποτε θελήσεις.

Αφού έρθουμε σε επαφή μαζί σου και συλλέξουμε κάποιες βασικές πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση σου, τότε θα επιστρέψουμε στο γραφείο μας και θα σου ετοιμάσουμε ένα πλήρες διαφημιστικό πλάνο και την οικονομική εκτίμηση αυτού. Έπειτα από την έγκριση σου, θα προχωρήσουμε στο εκτελεστικό κομμάτι της παραγωγής. Εκεί έρχεται το πιο διασκεδαστικό μέρος για εμάς, οι λήψεις! Μετά το τέλος των γυρισμάτων και κατόπιν της επεξεργασίας του βίντεο & των ηχητικών θα παραλάβεις το τελικό υλικό.

Χμμ... Αν και συνηθίζουμε να είμαστε γρήγοροι στις τελικές παραδόσεις, θα σου συνιστούσαμε να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί μας ώστε να δούμε αν υπάρχει κάποιο άλλο project το οποίο τρέχει αυτή τη στιγμή και ίσως μας δημιουργήσει καθυστερήσεις! Ο μέσος χρόνος παράδοσης ενός μικρού διαφημιστικού βίντεο είναι περίπου 8-10 εργάσιμες ημέρες!

Για να είμαστε σε θέση να εκδώσουμε τιμή προσφοράς για ένα διαφημιστικό βίντεο θα πρέπει να γνωρίζουμε αρκετές λεπτομέρειες που αφορούν την παραγωγή του! Θα σου δώσουμε μια σχετική τιμή όμως για να έχεις ένα παράδειγμα! Το κόστος για ένα διαφημιστικό βίντεο, χωρίς την χρήση ηθοποιών, με τοποθέτηση προϊόντων, χρήση μουσικής με ελεύθερα πνευματικά δικαιώματα, επεξεργασία, μοντάζ & χρωματισμό είναι περίπου στα 399€.